Hoppa till sidans innehåll

Hoppclinic och mental föreläsning

07 NOV 2019 10:10
Måndagen den 18 november vill Vännäs Ryttarförening ge en tidig julklapp till alla våra medlemmar. Vi anordnar en hoppclinic och mental föreläsning med Lennart Lindlöw och Mikaela Parmlid. Denna clinic sker i samarbete med Sisu idrottsutbildarna.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2019 10:10

Denna kväll vänder sig till alla i vår förening det spelar ingen roll om du är ridskoleryttare, tävlingsryttare eller förälder. 

Lennart är Licensierad A-tränare, A-banbyggare och inverkansdomare. Han har själv tävlat på den högsta internationella nivån inom hoppning. Mikaela är utbildad professionell coach och har en bakgrund som golfproffs där hon spelat på högsta världs nivå i 15 år på LPGA i USA. Mikaela har ridit hela sitt liv och har ett genuint intresse för ridsporten.

Vi startar kvällen i stora ridhuset kl 18:00 med en mentalföreläsning, fortsätter sedan med en hoppclinic där detta praktiseras. Det kommer finnas möjlighet att köpa fika på plats.

Clinicen kommer vara gratis för våra medlemmar och anmälan görs på lista i ridskoletallet eller via mail This is a mailto link.

Eftersom det är kort om tid så skynda att anmäla. För att vara säker på att få plats anmäl senast den 12 november. Därefter släpps biljetter till icke medlemmar för 100kr.

Välkommen med er anmälan!

Se bifogad fil för mera information.

Skribent: Magdalena Johansson
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer

Vännäs kommun

Allmiljö_logo_cmyk

hotelvns logo

bostroms

Kaj Johanssons Åkeri AB

Johanssons Maskin AB

NK Lundströms Trävaror AB

Vännäs Plåt AB 

ICA Supermarket

Postadress:
Vännäs RF - Ridsport
Box 19
91121 Vännäs

Besöksadress:
Norrmalm 25
91191 Vännäs

Kontakt:
Tel: 0935714161
E-post: This is a mailto link

Se all info