Hoppa till sidans innehåll

Fakturering

08 OKT 2015 11:14
Under 2015 har Vännäs Ryttarförening infört en nytt system för administrationen kring våra medlemmar. En del i detta är att vi kommer att börja maila ut våra fakturor. Därför är det viktigt att alla våra medlemmar har uppdaterade kontaktuppgifter, innehållande bland annat mailadresser. Här kan du hjälpa oss att uppdatera dessa.
  • Uppdaterad: 15 NOV 2016 23:59

Vi har valt att införa detta system av många anledningar.
Vi vill på ett säkrare sätt hantera era/era barns personuppgifter men även för att kunna leva upp till de ökande kraven kring korrekt information som kommer från Riksidrottsförbundet för bidragstagande föreningar.

 

En annan anledning är att vi vill underlätta kommunikationen inom föreningen med ledare och medlemmar men även mellan ledare och aktiva. Genom att ha korrekta e-postadresser, telefonnummer till er medlemmar och även till alla barns målsmän så kan vi enkelt och säkert kommunicera. När alla uppgifter är uppdaterade kan rätt information skickas till rätt personer, vi kan få tag i rätt berörda personer om det t.ex. skulle hända ert barn någonting under en träning. Det finns även praktiska anledningar så som att i dag krävs det bl a personnummer för att få teckna försäkringar för våra aktiva medlemmar.

 

Vi ber er därför att alla uppdaterar medlemsuppgifter så att vi kan bli effektivare, säkrare och få en bättre kommunikation inom föreningen. 

Samtidigt är detta också ett steg i rätt riktning för att vara miljömedvetna och spara in på vår pappershantering.

 

Klicka här för att uppdatera era uppgifter! 

Tack på förhand för ert samarbete

Skribent: Magdalena Johansson
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer

Vännäs kommun

Allmiljö_logo_cmyk

hotelvns logo

bostroms

Kaj Johanssons Åkeri AB

Johanssons Maskin AB

NK Lundströms Trävaror AB

Vännäs Plåt AB 

ICA Supermarket

Postadress:
Vännäs RF - Ridsport
Box 19
91121 Vännäs

Besöksadress:
Norrmalm 25
91191 Vännäs

Kontakt:
Tel: 0935714161
E-post: This is a mailto link

Se all info