Hoppa till sidans innehåll

Smittskydd

21 AUG 2018 16:56
För att förhindra att smitta sprids mellan våra hästar har vi tagit fram regler som gäller alla som besöker vår anläggning.
  • Skapad: 21 AUG 2018 16:56

För att dessa regler ska förtydligas har det förts in i anläggningskortet och kommer föras in i det kontrakt som skrivs för de som står uppstallade på anläggningen. Men dessa regler gäller dock alla som besöker vår anläggning.

"Innan du som hästägare besöker vår anläggning med din häst ska du vara helt säker på att hästen under de senaste tre veckorna före besöket inte visat några tecken på smittsam sjukdom.

Du måste förvissa dig om att hästen under de senaste tre veckorna före besöket inte vistats i stall och miljö där smittsam sjukdom förekommit, inte heller i stall och miljö där misstanke om sådan sjukdom förekommit. Har hästen transporterats med kommersiell transport får hästen ej vistas på anläggningen under de följande tre veckorna. Du som besökare ska också ha rena skor och kläder som inte varit kontakt med sjuka hästar eller där misstanke om sjukdom förekommit.  Det är viktigt att smitta inte sprids."

Har ni frågor eller funderingar kring detta vänligen kontakta verksamhetschef Magdalena på:

This is a mailto link

Skribent: Magdalena Johansson
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer

Vännäs kommun

Allmiljö_logo_cmyk

hotelvns logo

bostroms

Kaj Johanssons Åkeri AB

Johanssons Maskin AB

NK Lundströms Trävaror AB

Vännäs Plåt AB 

ICA Supermarket

Postadress:
Vännäs RF - Ridsport
Box 19
91121 Vännäs

Besöksadress:
Norrmalm 25
91191 Vännäs

Kontakt:
Tel: 0935714161
E-post: This is a mailto link

Se all info