Hoppa till sidans innehåll

Bingolotter

03 DEC 2018 16:44
Nu är det dags att sälja bingolotter för uppesittarkvällen!
  • Skapad: 03 DEC 2018 16:44

Under vecka 49 och 50 kommer Bingolotter delas ut bland alla våra ridskoleelever och till de som löst anläggningskort. Vi önskar att alla tar fyra lotter var till uppesittarkvällen. På grund av att ekonomin just nu tyvärr ser sämre ut så behöver vi gå in med en extra försäljning. Vi hoppas att alla kan ha förståelse för detta och kan hjälpa till för att stötta föreningen

Inför 2019 kommer information delas ut om vilket ideellt arbete samt vilka försäljningsuppdrag som förväntas av våra medlemmar under året. 

För ridskoleeleverna kommer lotterna delas ut vid er ridskolelektion och för de som har anläggningskort önskar vi att ni hämtar ut dessa på kontoret under vecka 49 och 50. Faktura på 200kr för bingolotterna kommer skickas ut till er via mail under vecka 49, sedan är det upp till var och en att hämta lotterna. Väljer någon att ta fler lotter kan vi justera detta i efterhand.

Är ni en familj behöver ni bara sälja 4 lotter per familj oavsett hur många som är engagerade i föreningen. Det kommer dock gå ut fakturor till samtliga elever så det är viktigt att ni meddelar oss att stryka den faktura som ej gäller. Detta för att det ska fungera att administrera för oss.

Hoppas vi alla nu kan hjälpas åt att få det att fungera.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen Vännäs Ryttarförening

Skribent: Magdalena Johansson
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer

Vännäs kommun

Allmiljö_logo_cmyk

hotelvns logo

bostroms

Kaj Johanssons Åkeri AB

Johanssons Maskin AB

NK Lundströms Trävaror AB

Vännäs Plåt AB 

ICA Supermarket

Postadress:
Vännäs RF - Ridsport
Box 19
91121 Vännäs

Besöksadress:
Norrmalm 25
91191 Vännäs

Kontakt:
Tel: 0935714161
E-post: This is a mailto link

Se all info